За Нас

Компанијата Але Дар е основана 1998 година и се занимава со производство и продажба на алуминиумска и ПВЦ столарија, како:

При производството на ПВЦ столарија се користи оков од германскиот производител MACO.

Се стремиме да обезбедиме одлична услуга од консултации до монтажа и сервис.

Але-Дар е ексклузивен дистрибутер на WDS профилите во Македонија

Брендови

created by ljubisa