Добредојдовте
АЛЕ-ДАР Инженеринг

Алуминиумска и PVC столарија, Ролетни, Гаражни Врати, Алуминиумски Огради...

Нешто повеќе за Але-Дар Инженеринг

Компанијата Але Дар е основана 1998 година и се занимава со производство и продажба на алуминиумска и ПВЦ столарија. Користиме висококвалитетни профили за производство од светски познати и реномирани комапании како WDS и SALAMANDER

Актуелно

Але-Дар е ексклузивен дистрибутер на WDS профилите, кој се познати и признаени по својот квалитет на светско ниво.

Доколку сакате да заштедите енергија во вашиот дом. WDS е вистинскиот избор за вас и вашето семејство.

Але-Дар е ексклузивен дистрибутер на WDS профилите во Македонија

Брендови

created by ljubisa